Agenda for Muaythai Masterclass 2025

Rio de Janeiro, Brazil

April 25-27, 2025

April 25th, 2025

Inspect Muaythai gyms that have applied for SMG certification from the Sports Authority of Thailand.

April 26th, 2025

Inspect Muaythai gyms that have applied for SMG certification from the Sports Authority of Thailand.

April 27th, 2025

Opening Ceremony and Training Day

11:00 - 12:00

Registration for all participants

(60 minutes)

- · Participants register at the designated area
- Receive a custom-made event T-shirt.
- Capture private moments before the event starts.

12:00 -12:40

Opening Ceremony

(40 minutes)

- MC welcomes everyone and begins the ceremony.
- Video Presentation
- MC introduces 3 champions, followed by Wai Kru Muaythai by the 3 champions
- Mauy Boran cultural performance
- MC invite Mr. CHALITRAT CHANDRUBEKSA, Vice Chairman of The Thailand Sports Development Sub-committee to present an overview of the project
- MC invites Mr. MARIS SANGIAMPONGSA, Minister of Foreign Affairs, to deliver a speech expressing gratitude to all participants.
- The minister presents plaques to gyms that achieved the SMG certification.
- The Vice Chairman of The Thailand Sports Development Subcommittee presented souvenirs to the Minister.
- · Group photos

12:40-12:50

Room Preparation and Trainer Introductions

(10 minutes)

The event area will be rearranged to accommodate the Masterclass activities, with chairs moved to the corner of the room while the MC provides a brief introduction outlining the day's schedule. Additionally, attendees will be introduced to assisting trainers who will support the main instructors during the sessions.

12:50-14:15

First Masterclass Session

(75 minutes)

During this session, participants will learn specialized techniques and benefit from the instructor's personal insights.

14:15-14:20	Short break
(5 minutes)	
14:20-14:30	Presentation on the history of Muaythai & Muay Boran Cultural
(10 minutes)	Performance
	After the break, participants will be treated to a captivating cultural performance showcasing the traditional art of Muay Boran.
14:30-15:45	Second Masterclass Session
(75 minutes)	The second Masterclass session, led by another featured instructor, will continue with in-depth training and engagement.
15:45-17:00	Final Masterclass Session
(75 minutes)	The final masterclass session will be led by another experienced instructor who will share his experiences, additional advanced techniques, and further insights into the discipline of Muaythai.
17:00 – 17:05	Closing of the day
(5 minutes)	MC summarizes the activities throughout the day. And may include an introduction to Muaythai training in Thailand and the standard boxing Gyms certified by SAT, Muaythai VISA, and other information that is useful for further developing Muay Thai skills
17:05 -18:00	The Ultimate Boxing Fan Experience. Meet & Greet Muaythai Boxing
(45 minutes)	Stars
	Once everyone wraps up their training sessions, participants get the chance to hang out with their Beloved and Passionate Champions. It's all about shaking hands, chatting, snapping photos, and grabbing autographs!
	In Addition, participants can enjoy mini-games and have a chance to win limited-edition souvenirs from the 3 champions.
18:00	Before leaving, all participants will be given a Thai-style dinner box to

take home.